Ana sayfa İSAD'dan Haberler İSAD 28. GENEL KURULU YAPILDI

FB IMG 1556029255773

İSAD 28. GENEL KURULU YAPILDI

TURUSAN BAĞCI ONURSAL BAŞKAN

İSAD 57. Yılında 28. Genel Kurulunu gerçekleştirdi. Turusan Bağcı'nın yeni isimlere yol açmak için aday olmadığı Genel Kurul Bağcı'yı Başarılı çalışmaları Acente mesleği, Derneğe olan katkıları ve önemli tecrübelerinden faydalanmak için Haysiyet Divan Başkanı, Onursal Başkan seçerek onurlandırdılar. Raif Can Ataker den sonra İSAD a seçilen ikinci onursal başkan Bağcı oldu. İSAD ın en önemli destek aldığı çok eski ve yönetim kurulu üyeliği yapmış kişilerden oluşan haysiyet Divanı ortalama 20 yıllık üyelik en az dört dönem yönetim kurulu üyeliği yapmış tecrübeli isimlerden oluşuyor.

FB IMG 1556029267069

YENİ YÖNETİM KURULU BASKANI BERRİN DİNÇ

İSAD 57 yıllık geçmiş tarihinin ilk Kadın Yönetim Kurulu Başkanı Berin Dinç oldu. Berrin Dinç kendi yönetim kurulunu belirleyerek eski ve yeni tüm ekip ile birlikte daha başarılı çalışmalar yapacaklarının altını çizdi. İSAD Önceden olduğu gibi değer katmaya , daha işbirlikçi ve uyumlu Çalışmalar yapmaya devam edecektir dedi.

Çok başarılı bir dönem geçiren İSAD özellikle projeleri, çözüm önerileri ile sektöre yön verirken Acentelerin sorunlarıyla ilgili tespitleri ve önerilerin yanında çok güçlü ve Etkili faaliyet raporu ile fark yaratıyor. Genel Kurul da sunulan Faaliyet raporu büyük beğeni almış, bütçe onaylanmış , Eski Yönetim Kurulu ibra edilerek yeni yönetim kurulu seçilmiştir.

GÜÇLÜ KADROLAR, ÖZEL FALİYETLER

Seçilen Yeni Yönetim Kurulu kadrolarındaki güçlü, tecrübeli isimler dikkat çekiyor. Daha önce Sigorta Şirketlerinde üst düzey yöneticilik yapmış sonra Acente olmuş kişilerin yanında, meslekte önemli üretimler ve uzun süren tecrübeye sahip yeni isimlerin değerli fikirler ve çalışmalar ile İSAD'ı daha da güçlendireceği kesin. Kadrolardaki Üyelerin yüksek eğitim ve tecrübe düzeyleri ise özenle seçildiğinin ayrı bir göstergesi olarak karşımıza çıkıyor. Özellikle son dönemlerde ilk onda yer alan Ulusal kanallarda Ana Haberlerde, tartışma programlarında ve basında düzenli olarak yer alarak, acente sorunları, çözüm önerileri, birçok Sigorta branşında milyonlarca tüketicinin bilgilendirilmesi ve kanunlar yönetmelikler ile ilgili düzenli olarak bilinçlendirme çalışmalarında bulunması yapılan başarılı Faaliyetler Genel Kurulda üye Acenteler tarafından da takdir edilmiştir.

ÖNEMLİ HEDEFLER

Yeni Yönetim Kurulunun birleştirici çözüm odaklı önemli hedeflerinin olması, güçlendirilen kadroları ile bunlara da ulaşma istekliliğini ortaya koyuyor. Seçilen yeni yönetim Kadrolarını tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

SEÇİLEN YENİ YÖNETİM KADROLARI

YÖNETIM KURULU

Berrin Dinç

Sedat Tunçbaş